FOMU NL

Menu
NT2 2020 2
Activiteit
Op aanvraag

onthaalklassen anderstalige nieuwkomers
OKAN

  • Prijs activiteit Gratis
  • Toegangsprijs Gratis
  • Max. aantal deelnemers 15
  • Datum Op aanvraag
  • Duur 15u
  • Location FOMU

Het FOMU biedt een andere leercontext voor taaloefenkansen. Op die manier komt een andere woordenschat aan bod en gaan de deelnemers op een andere manier met elkaar in dialoog. Tijdens de rondleiding leren jongeren via opdrachten op een actieve manier naar kunst te kijken. In plaats van alleen te luisteren, worden er veel vragen gesteld. Op deze manier leren ze goed kijken naar fotografie.

Deze rondleiding is geschikt voor leerlingen van het 1e tem het 6e jaar secundair onderwijs.

Praktisch

Het FOMU verwelkomt je graag voor een coronaproof bezoek met je groep. We maken de groepen wat kleiner en zorgen er steeds voor dat je voldoende afstand kan houden. Zo kan je toch op een veilige én belevingsgerichte manier de tentoonstellingen bezoeken met een gids. Het is verplicht om overal in het museum een mondmasker te dragen, ook tijdens je rondleiding. Ook de gids draagt tijdens het bezoek een mondmasker.

Per groep van 15 leerlingen krijgen 2 begeleiders gratis toegang. Bij elke groep van 15 leerlingen, moet minstens 1 begeleider aanwezig zijn. Je kan elke dag, uitgezonderd maandag, een rondleiding boeken tussen 10u en 18u. Speciaal voor scholen zijn we op dinsdag en donderdag vroeger open en kan je ook al vanaf 9u bij ons terecht. Als de gemaakte afspraak niet wordt nagekomen, zijn we genoodzaakt om € 90 per 1,5 uur aan te rekenen.

Reserveer een rondleiding

max.15