FOMU NL

Menu
Bannerwebsite pixelpret 2
Activiteit
Op aanvraag

Pixel
pret

  • Prijs activiteit € 60
  • Toegangsprijs Gratis
  • Max. aantal deelnemers 15
  • Datum Op aanvraag
  • Duur 1u
  • Location FOMU

Welke foto’s vind je mooi en welke helemaal niet? Lukt het jou om ondersteboven een foto te maken? Ontdek het antwoord op al deze vragen tijdens een workshop in het FOMU! Samen leren we op een speelse manier kijken naar fotografie.

Deze workshop is geschikt voor kleuters van de 2e kleuterklas en 3e kleuterklas.

Praktisch

Het FOMU verwelkomt je graag voor een coronaproof bezoek met je klas. We maken de groepen wat kleiner, zorgen dat je voldoende afstand kan houden en geen materiaal deelt. Zo kan je toch op een veilige én belevingsgerichte manier de tentoonstellingen bezoeken met gids. Bovendien kan je het FOMU helemaal voor jouw klas alleen reserveren, op dinsdag of donderdag tussen 9u en 10u.

Hou er rekening mee dat leerlingen ouder dan 12j en leerkrachten een mondmasker moeten dragen. Ook de gids draagt tijdens het bezoek een mondmasker.

Per groep van 15 leerlingen krijgen 2 begeleiders gratis toegang. Bij elke groep van 15 leerlingen, moet minstens 1 begeleider aanwezig zijn.
Je kan elke dag, uitgezonderd maandag, een workshop boeken tussen 10u en 18u. Speciaal voor scholen zijn we op dinsdag en donderdag vroeger open en kan je ook al vanaf 9u bij ons terecht.

Reserveer een workshop

Omwille van de coronamaatregelen zijn activiteiten in groep vooralsnog niet mogelijk.
max. 15