FOMU NL

Menu
STEPHAN VANFLETEREN zelfportret
Activiteit
13.03.2020

Stephan Vanfleteren Artist Talk
GEANNULEERD

GEANNULEERD Het FOMU en Arenberg volgen de richtlijnen rond het beperken van de risico’s en de mogelijke overdracht van het Coronavirus. De Artist Talk met Stephan Vanfleteren wordt om die reden geannuleerd.

-

MY LIFE, MY PHOTOS, MY PHOTOBOOKS

Present, de eerste grote overzichtstentoonstelling van de gerenommeerde Belgische fotograaf Stephan Vanfleteren (°1969) in het FOMU is een overdonderend succes. Al meer dan 100.000 mensen bezochten de tentoonstelling.

Tijd om de fotograaf zelf aan het woord te laten. In deze artist talk vertelt Stephan Vanfleteren over zijn leven als fotograaf aan de hand van zijn fotoboeken. Samen met hem kijk je terug op een rijk en intens oeuvre met één constante: de fotograaf is steeds aanwezig, altijd present.

Met je ticket voor de Artist Talk kun je op 13 maart ook gratis de expo bezoeken in het FOMU. Je kunt zijn boeken aankopen voor of na de artist talk (betaling via Bancontact). Na de artist talk signeert Stephan Vanfleteren.

Voor alle kortingstarieven vragen we een bewijs mee te brengen van je leeftijd, FOMU lidmaatschap, of je recht op kansentarief.