FOMU EN

Menu
Fomu Opening Vanfleteren 93
Beeld: © Shiela Brauns
Activity
19.05.2020 - 13.09.2020

COVID-19
measures

Op maandag 27/7 namen de nationale veiligheidsraad en de Antwerpse Provinciale Crisiscel bijkomende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan.

Het FOMU volgt de nieuwe regels in de strijd tegen corona. Groepsbezoeken en evenementen in augustus worden geannuleerd. We verwelkomen jullie graag om het museum veilig te bezoeken in klein gezelschap.

De expo 'Stephan Vanfleteren - Present' wordt verlengd tot 13 september 2020 en uitgebreid met een selectie uit de nieuwe reeks 'Corona Walks' van Stephan Vanfleteren. We nemen de nodige veiligheidsmaatregelen en zorgen ervoor dat je bezoek veilig kan verlopen met de nodige social distancing.

Je kan geen tickets kopen in het museum zelf. Je koopt je ticket vooraf via de nieuwe online ticketshop en koopt een ticket voor een bepaalde datum en uur. Dit zorgt ervoor dat we constant het aantal bezoekers kunnen managen en ervoor zorgen dat er maximum 1 bezoeker per 15m2 wordt toegelaten.

Tickets koop je via http://tickets.fomu.be/

#samentegencorona - wat kan ik doen?

- Voel je je ziek of heb je ziektesymptomen? Blijf thuis en neem contact op met de ticketservice voor opvolging i.v.m. je tickets.
- Neem zo weinig mogelijk spullen mee zodat je geen locker hoeft te gebruiken. Kleine handtassen mag je meenemen in de expo.
- Beperk je bezoek tot 90 minuten.
- Het dragen van een mondmasker is verplicht

#samentegencorona - wat doet het FOMU?

- Wij voorzien ontsmettende handgels en ontsmetten regelmatig onze ruimtes met extra aandacht voor toiletten, leuningen en deurknoppen.
- Onze medewerkers nemen de nodige voorzorgsmaatregelen en dragen mondmaskers.
- We zorgen voor signalisatie die je helpt om 1.5 meter afstand te houden tot andere bezoekers.
- We monitoren constant het aantal bezoekers dat binnen mag in het museum. Moet je even wachten? Weet dat dit is voor je veiligheid. We laten 1 bezoeker per 15m2 toe.
- De museumshop is open voor bezoekers met een ticket. We accepteren enkel betalingen met de kaart of contactloze betalingen. Bezoek zeker ook de online museumshop. Momenteel betaal je geen verzendkosten op verzendingen naar België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.
-De leeszaal van het FOMU is vanaf 19 mei 2020 tijdelijk enkel op afspraak toegankelijk. Een afspraak maken doe je via bibliotheek@fomu.be. Je reservatie is geldig na bevestiging door onze medewerker. Meer info over de museumbibliotheek vind je hier.

Meer info over de maatregelen vind je op de website van Stad Antwerpen.

Algemene info: www.info-coronavirus.be